Ja som svoje meno dal podla velkeho kuzelnika Merlina, lebo aj ja by som chcel stat kuzelnikom. Orem toho mam rad serial Stargate, a tam jedna postava na ktoru vzdy spoliehali boli Merlin. A moj nick Mirddyn je Merlin ale v jazyku co tam pouzivali.
takze moj nick vznikol asi nejak takto bolo to hrooozne hrooozne daavno CS 1,5 sa este mastila vo velkom vsade mozne a kedze som bol hrozna lama a pripadal som si ako pohyblivy terc tak si dal nick ze Kill ME! preslo paru rokov od vtedy sa mi nacas zmenil nick ale nakoniec som sa vratil ku tomuto nicku akurat som ho trosku prikraslil teraz to vyznie skor ako vyzva a nie ako meno TERCU
[b]Spongya napísal:[/b]
ja ked som to zacinal hravat chcel som mat vynimocny nick a mat tam zavinac a tvrde Y asi preto ze som bol v hlave nekompletny tak ma napadol nick spongia aj ked sa to pise s I ja som tam mal furt Y xD takze moj nick bol na svete pisal sa niejak takto SpongY@ dost dzigi no co us vsak to neni jedine dzigi na svete no ne ? ( Spawn start ked spadnes z neba xD
Si pamatám jak tvoje foter na treningu povedal nech mu pošleme rozvrch hodín na email spongya@....sk ,skoro sme umreli .
-> warcraft counter-strike server by k3s4.sk 88.212.10.137:27024
Ja ani neviem ako mi vznikol nick,ale nikdy som nepoužíval iný.. jedine čo si pamatám,že moje začiatky boli v subweji pred mnoha rokmi .. ,keď sa zatvoril tak som chodil do antiku,xpečka ktoré sa x-krát presťahovalo a dokonca som niekedy naštívil aj g(i/y)met na kávépe.. tam som to ale nemal rád,pretože keď som si posunul pc o cm tak som dostal čapáš po hlave od starého.
-> warcraft counter-strike server by k3s4.sk 88.212.10.137:27024
ja som k nemu prisiel prvi tizden na strednej, jeden spoluziak odomna nieco chcel a huzal na celu triedu "hej hej HEJ HEEEJ" a ja nic a ked zrazu zareval "DO P**E FELIX CI AKO SA VOLAS" som sa otocil a od vtedi som sa toho nezbavil felix...potom som zacal chodit do herne tak felix zacal pouzivat ako nick ale v podobe F3l1x a postupne na F3l1xxX[dnb] that's all
a co je este haluska....ze s kamosmi to normalne zapijame ako druhe menini ...a este vecsia haluz je ze 20 novembra je felixa a 27 novembra mam zase normal menini milana .....tak kazdi rok min tizden v liehu
... otec sa podoba (ževraj) na lukáša vaculíka a ja som tiež lukáš ... a vlastne podla herca mi dala mama aj meno lukáš =) ... a podla toho ma každý pozná pod vacuL =) ... ale prvy nick bol V4CUL1K =D
ja ked som zacanal hrat cs tak som mal asi 9 rokov a vtedy som stale kukal v TV na nemeckej stanici rozpravku "Max Steel" bola moja oblubena.. takze ked som si prvy krat isiel zmenit nick v internet cafe tak bolo jasne ze si dam jedine nick max ... potom som dostal pocitac a hraval som stale hru "Max Payne" takze som si to max este viac oblubil.. a ked som dostal internet tak som si dal automaticky nick max... ale nahodou som stretol na serveroch aj ostatnych maxov.. tak som si musel vymyslet novy jedinecny nick ktory budem mat iba ja, takze ked som chcel stale max.. tak som si za nick dal aspon smajlika.. a nie hocijakeho takze nick Max *_* mam uz odvtedy co som mal internet takze dlho... xD
http://www.youtube.com/watch?v=4yHV_CReFN0
to bolo ono DD aj hracky som mal jeho...
no ja som k svojmu nicku prisiel tak ze bolo obdobie dost blbe a strasne som pil popri tom vistrajal a vistrajal som ja velky boxerista rocky ktoi riesi vsetko len pestami tak mi to prischlo a od vtedy mam tu prezivku.....rocky v stihlom vidani s pestami z ocele